skip to main
|
skip to sidebar
ozmazome
tisdag, augusti 14, 2007
portlak
portlak
, gott och köttigt. lägg i sallad toppa, en soppa, eller en drink.
plocka med måtta på stranden!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
▼
2007
(23)
▼
augusti
(4)
jag är ledsen om jag sagt ngt annat
jeans och miljön
portlak
knäreds kyckling
►
juli
(10)
►
juni
(9)
►
2006
(3)
►
november
(3)
andra bloggar
guardian - blogs
media jönsson
media vassa eggen
vad är
ozmazome
Jean Anthelme Brillat-Savarin skapade ordet "ozmazome" för doften av kött som bryns - över eld, het källa.
Visa hela min profil
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar