fredag, juni 22, 2007

polarisen smälter indier köper fler bilar

hur ska vi kunna göra rätt. polarisen smälter - nu säger amerikanska smarta forskare att det kanske till och med är bra (!) för de innehåller mycket näring det skapas en rymd av djurliv kring dem.

är det bara en ursäkt för att fortsätta stödja massproduktion av mat till det amerikanska folket som varje dag slänger fullt ätbar mat i enorma mängder. massproduktionen av fläsk, räkor, ägg m.m bidrar varje dag till enorma koldioxid utsläpp och andra natur-, samt djurlivsförstörande avfall och utsläpp. Det är oförsvarbart. Att i sammanhang som detta tala om att ett smältande isberg från antarktisk "är bra" för djurlivet - det är absurt.

I indens blomstrande ekonomiska klimat så ökar koldioxid utsläpp per individ lavinartat. Det senaste är att fler köper bilar - trots att infrastrukturen inte inbjuder till bilkörning. INtressanata siffror är att på 1000 indier finns det 7 bilar att jämföra med 1000 amerikaner 477 bilar... än finns det hopp om indien

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad har inden med polarisen att göra? detta kommer inte fram tydligt i ditt lilla "arbete" :O:O! seeven daaaays

ozmazome sa...

det är för självklart om vi fortsätter att konsumera så bidrar vi till den globala uppvärmningen. om ett land som indien eller kina där invånarna tidigare inte haft bil som ett exempel numer har det så ökar utsläppen och konsumtionan av jordens både i produktio och resurs.